L’Agència Catalana de Turisme tria Parc Samà per a inaugurar BUY Catalunya

Dilluns passat vam acollir un sopar molt especial: La primera trobada de #BUYCatalunya2021, l’esdeveniment professional de referència entre empreses turístiques i operadors que vol facilitar al sector turístic català la comercialització de les seves propostes.

Ambientación con música cubana y personajes de época

Gràcies a l’Agencia Catalana de Turismo per triar Parc Samà per a aquest esdeveniment. Els assistents van poder gaudir de les nostres 14 hectàrees de naturalesa, amenitzades amb música cubana i personatges de l’època a la qual es va construir el parc.

Buy Catalunya 2021

Buy Catalunya és una acció consolidada que s’ha realitzat bienalmente durant els últims anys. La pandèmia va impedir la seva realització l’any passat, i aquest any  es recupera en el marc del pla de reactivació que Turisme de la Generalitat ha posat en marxa per a ajudar a la recuperació del sector turístic.

En aquesta edició, més de 75 operadors turístics d’una dotzena de mercats europeus s’han reunit amb 120 empreses i entitats del sector local, per a conèixer la seva oferta i comercialitzar-la als seus països. Enguany els grans protagonistes han estat les presentacions del Grand Tour Catalonia i Catalunya és Esport.