Participem en la iniciativa solidària de Cambrils “Deixa’t prendre el pèl”

Diumenge 19 de setembre es celebra una nova edició de Deixa’t prendre el pèl, un acte solidari amb més de 50 professionals de barberia, perruqueria i estètica que oferiran talls de pèl, manicura o arranjament de celles. Tindrà lloc al port de Cambrils des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda.

A més, com a novetat d’aquest any, es comptarà amb perruqueria canina per a posar guap@ la teva mascota i el Club de Rem Cambrils realitzarà passejades amb barca pel Port de Cambrils. També podrem gaudir del grup de tambors els Cop de Cap, mercat ambulant solidari i photocall, serà divertit!

Volem col·laborar amb el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona

Els fons recaptats aniran en benefici de la campanya #pelsvalents de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on treballen per a vèncer en el càncer infantil i el volen fer creant el centre més gran d’Europa i un dels més importants del món: el SJD Pediatric Cancer Center, Barcelona.

És el cinquè any que aquest esdeveniment es celebra a Cambrils, després de la seva suspensió l’any passat per motiu de la Covid-19, i des de Parc Samà estem orgullosos de participar.