Participarem a la campanya Posa’t la gorra! de Balaguer

El diumenge 10 d’octubre participarem a  la campanya Posa’t la gorra! de Balaguer, un esdeveniment que vol sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència d’el càncer infantil per normalitzar la malaltia.

Posa't la gorra! de Balaguer

Posa’t la gorra! es porta a terme en diferents llocs: Barcelona, ​​Port Aventura, Molins de Rei, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Lleida … i en 2016 va començar a celebrar-se a Balaguer. Aquesta campanya suposa la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que es duen a terme a través d’AFANOC i especialment per a subvencionar la Casa dels Xuclis, una casa d’acollida que ajuda a millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer i les seves famílies.

Una caminada de 5 quilòmetres, la Tómbola dels Famosos, a la qual podràs guanyar entrades per al Parc Samà, i una Fira dels Somnis plena d’exhibicions, d’homenatges i d’exposicions: Consulta al web de Posa`t la Gorra de Balaguer les activitats que han preparat per a aquesta festa solidària.

Un projecte solidari contra el càncer infantil

Cada any es diagnostiquen uns 200 casos de càncer infantil a Catalunya i és la primera causa de mortalitat en nens de 5 a 14 anys i la segona causa dels 15 als 24 anys, després dels accidents. La supervivència de càncer infantil ha arribat actualment al 77% i iniciatives com aquesta volen continuar millorant aquesta xifra.