Parc Samà, un escenari de pel·lícula

hoja6-200

Parc Samà és l’indret

Espai elegit per a tants esdeveniments culturals, polítics, científics i socials que encara ressonen.
Tots li atorguen la seva empremta. Prop del destí de molts, allunyat de tots. Ampli, elegant, romàntic. A estones tranquil, divertit si vols.

Vestit de boda, concerts, reunions serioses, desfilades, berenars, presentacions d’empresa…, tots li senten com anell al dit. Un jardí model per a un esdeveniment memorable.

Socials

Bodes, batejos i comunions

Corporatius

Reunions d’empresa, presentacions de producte, team building

Rodatges

Shootings, publicitat

Parc Samà ha estat el lloc escollit per a la celebració de multitud d’esdeveniments de diversa naturalesa des de la seva construcció, a finals del segle XIX. La bellesa del paisatge que conforma la seva casa-palau, el seu jardí botànic i el seu llac és la raó principal per la qual el parc ha estat sempre viu, ple d’esdeveniments. La seva ubicació i el seu clima mediterrani confereixen al parc les condicions òptimes per a qualsevol celebració.

Un jardí de possibilitats

Parc Samà combina agradables espais a l’aire lliure amb recintes interiors per poder oferir diferents possibilitats en el disseny i organització d’una àmplia diversitat d’esdeveniments: reunions d’empresa, presentacions de producte, comunions, casaments, aniversaris, concerts, sopars de gala, còctels, lliuraments de premis, rodes de premsa, rodatges publicitaris, etc.

Gastronomia pròpia

A Parc Samà oferim la nostra pròpia restauració per a tot tipus de celebracions: comunions, casaments, sopars, pauses-cafè, dinars corporatius, còctels, aniversaris infantils, etc.

Disposem de menús adaptats a intoleràncies alimentàries i dietes especials per motius de religió, salut o altres preferències.

Tots els serveis

A Parc Samà ens caracteritzem per la nostra passió pels detalls.

Li oferim un servei integral a través dels proveïdors que prèviament hem seleccionat sota estrictes criteris de qualitat: floristeria, decoració, equipament audiovisual, animació musical, etc.

Visites guiades personalitzades

Com a complement a la celebració del seu esdeveniment a Parc Samà, pot contractar el nostre servei de visita guiada personalitzada.

Els nostres responsables d’atenció al visitant els acompanyaran en un agradable passeig pel parc en què a més d’explicar-los la diversitat botànica de la seva flora o els detalls artístics de la seva arquitectura, la seva visita es farà memorable gràcies a les anècdotes de la vida dels marquesos en aquesta residència.

Especial comunions

El seu dia especial a Parc Samà

La seva primera comunió en companyia de daines, xiprers, guacamais, roures, lloros, palmeres, tortugues i paons.

Un dia inoblidable en què els més petits recorreran el parc acompanyats per la indiana Anay, pujant pel llac fins al mirador, entrant al bosc dels daines, vivint amb els lloros i papagais de l’aviari Marianao i pujant a la torre mirador-Gaudí…

I a més: tots els nens que celebren la seva comunió a Parc Samà obtindran la entrada anual Samalina de regal!

Contacta sense compromís

  Rodatges realitzats en Parc Samà

  Bacardi Elixir

  San Miguel

  Els nostres serveis,
  proveïdors locals recomanats

  En el nostre compromís d’afavorir l’economia local, properament t’oferirem proveïdors propers, coneixedors de les nostres instal·lacions i a la teva disposició:

  Agències d’esdeveniments

  hoja6-200

  Restauració

  hoja6-200

  Vídeo i fotografia

  hoja6-200