Celebra el teu esdeveniment

Un escenari de pel·lícula


Parc Samà ha estat el lloc triat per a la celebració de multitud d’esdeveniments de diversa naturalesa des de la seva construcció, a la fi del segle XIX.

La bellesa del paisatge que conforma la seva casa-palau, el seu jardí botànic i el seu llac és la raó principal per la qual el parc ha estat sempre viu, satisfet d’esdeveniments. La seva ubicació i el seu clima mediterrani confereixen al parc les condicions òptimes per a qualsevol celebració.

Esdeveniments

Socials

Noces, comunions, batejos, aniversaris, concerts. Explica’ns la teva idea.

Esdeveniments

Corporatius

Reunions d’empresa, presentacions, sopars de gala, lliuraments de premis.

shootings i

rodatges

Shootings, enregistraments, rodatges, publicitat.

Un jardí de possibilitats


Agradables espais a l’aire lliure combinats amb recintes interiors que ofereixen diferents possibilitats en el disseny i organització d’esdeveniments.

SERVEI INTEGRAL

Ens caracteritzem per la nostra passió pels detalls. Oferim un servei integral a través dels proveïdors que prèviament hem seleccionat sota estrictes criteris de qualitat. Afavorim l’economia local oferint proveïdors locals, coneixedors de les nostres instal·lacions i a la teva disposició

Gastronomia de proximitat

A Parc Samà oferim la nostra pròpia restauració per a tot tipus de celebracions: comunions, casaments, sopars, pauses-cafè, dinars corporatius, còctels, aniversaris infantils, etc. Disposem de menús adaptats a intoleràncies alimentàries i dietes especials per motius de religió, salut o altres preferències.

Visites guiades personalitzades

Un agradable passeig pel parc de la mà d’un expert en el qual, a més d’explicar-los la diversitat de fauna i flora o els detalls artístics de la seva arquitectura, la seva visita es farà memorable gràcies a les anècdotes de la vida dels marquesos en aquesta residència.

Contacta sense compromís

  Quin tipus d'esdeveniment vols celebrar?
  SocialCorporatiuRodatge, enregistrament o shooting

  Accepto l'avís legal

  Esdeveniments Socials


  Una celebració especial en un escenari de pel·lícula. Noces, comunions, aniversaris… Contacta amb nosaltres i explica’ns la teva idea.

  Esdeveniments Corporatius


  Reunions d’empresa, presentacions de producte, concerts, sopars de gala, cocktails, lliuraments de premis, rodes de premsa, etc.

  Rodatges


  Rodatges, enregistraments, shootings… Les 14 hectàrees del Parc Samà ofereixen racons de pel·lícula entre arquitectura modernista i més de 1.500 espècies de flora i fauna.

  Bacardí elixir

  Enregistrament d’espot publicitari.

  San Miguel

  Enregistrament d’espot publicitari.

  Explica’ns la teva idea

  Imagines el teu esdeveniment al Parc Samà? Contacta sense compromís, visita’ns per a conèixer les nostres instal·lacions i t’informarem de tots els detalls que puguis necessitar.

  Creiem en el turisme sostenible i responsable
  Protegim la memòria, el patrimoni i el medi ambient
  Compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible
  Parc Samà està reconegut amb el Segell de Turisme Familiar
  Unim esforços amb diferents iniciatives i entitats