EL TEU ANIVERSARI A PARC SAMÀ, VINE A CELEBRA’L!

Bon dia Samalins, no creieu que amb l’arribada de la primavera donen ganes de sortir al carrer i gaudir d’estones a l’aire lliure? A Parc Samà ho teniu fàcil ja que podeu delitar-vos dels moments especials en qualsevol racó de les nostres increïbles 14 hectàrees, i si, parlem d’aquells moments com per exemple el vostre aniversaris o el dels més petits de la família.

Celebra el teu aniversari a la zona de picnic

Volem formar part de les vostres cites més especials i ajudar a que el dia del vostre aniversari sigui autèntic, bonic i molt familiar. És per això que us volem oferir diferents espais que podreu triar segons les vostres necessitats i peticions i depenen de les persones que sigueu.

Per a un aniversari a l’aire lliure envoltats de natura pura i dura, us oferim la zona de pícnic on podeu reservar les taules que necessiteu enviant un correu electrònic a info[@]parcsama.es. La zona de pícnic us anirà com anell al dit si sou d’aquells que us encanta ser un bon amfitrió i això de portar el menjar des de casa us fa sentir feliços. Tot i així, us recordem que Parc Samà us pot oferir la primera part d’aquest manjar amb les seves cistelles de pícnic!

Si per contra sou d’aquests que us agrada seure en un bar envoltat dels vostres més propers i demanar i demanar sense un final, el nostre Antic Celler és la vostra solució. Podem reservar les taules de la nostra terrassa o les de l’interior perquè quan arribeu ja estigui tot preparat. Demana més informació trucant al telèfon del parc 977 826 514 o enviant un correu electrònic al mail adalt indicat.

Celebra el teu aniversari a la sala de banquets

I finalment, si us agrada celebrar el vostre aniversari amb tot ple de luxes, convidant a totes les persones que se us ve pel cap, el nostre saló de banquets és el que necessiteu. Només cal que us poseu en contacte al correu eventos[@]parcsama.es i que demaneu un pressupost indicant el dia i les persones que sereu. Nosaltres us enviarem els menús que tenim preparats per a vosaltres. Això sí, per celebrar un aniversari a la nostra sala de banquets cal ser mínim 50 persones en l’esdeveniment.

Ara ja teniu tota la informació per poder celebrar el vostre aniversari a Parc Samà!

Categories Sense categoria