CONDICIONS WEB

1. Informació legal i acceptació

Benvingut / a la nostra pàgina web [www.parcsama.es] (en endavant “Expertus”). L’informem, que la present pàgina web es regeix pels següents documents:

1. Per les presents “Condicions Web”.

2. Per la “Política de Privacitat” que trobaràs [https://parcsama.es/politica-de-privacitat].

3. Per la “Política de Cookies” que trobaràs [https://parcsama.es/politica-galetes/].

El terme “Expertus”, “nosaltres”, “ens”, “la nostra / el nostre” i l’ús de la primera persona del plural, es refereix a la titular de la pàgina web, [EXPERTUS TURISMO Y OCIO, S.L.], el domicili social està [Calle Bambú, 8, 28036 Madrid, España], i amb CIF nº [B62962683]. El terme “vostè” i “Vè.” es refereix a l’usuari o visitant de la nostra pàgina web.

Expertus és una pàgina web corporativa on l’usuari podrà informar-se sobre Expertus, posar-se en contacte amb nosaltres i informar-se sobre els serveis que podem oferir.

L’ús de la pàgina web implica l’expressa i plena acceptació d’aquestes Condicions web en la versió publicada en el moment en què l’usuari accedeixi a aquesta.

Aquesta pàgina web s’ofereix de manera gratuïta, “quan sigui possible” i “tal com està”. Ens reservem el dret de restringir, suspendre o cancel·lar, sense previ avís i en qualsevol moment l’accés al portal, a una part del mateix o a qualsevol funcionalitat específica incorporada a la pàgina. Tanmateix, ens reservem el dret a retirar lliurement qualsevol contingut albergat a ella.

2. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel·lectual nostra o de tercers dels quals tenim autoritzat el seu ús i divulgació.

Les marques, noms comercials, o signes distintius són titularitat d’Expertus o de tercers dels quals tenim autoritzat el seu ús i divulgació, sense que es pugui entendre que l’accés a la pàgina web atribueixi cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i / o signes distintius. No s’ha d’interpretar, en cap cas, que algun dels continguts d’aquesta pàgina web pugui significar la concessió d’alguna autorització o dret a utilitzar les marques comercials incorporades a la nostra pàgina. El seu ús, fora del que preveu les Condicions web, queda estrictament prohibit. Expertus defensarà els seus drets de propietat intel·lectual amb el màxim rigor que permeti la llei.

No obstant això, pel seu compte i risc, l’usuari podrà descarregar o realitzar còpia de tals elements exclusivament per al seu ús personal, sempre que no infringeixi cap dels drets de propietat intel·lectual o industrial d’Expertus o de tercers dels quals estigui autoritzat el seu ús i divulgació. Especialment, no podrà alterar, modificar o suprimir ni totalment ni parcialment.

Està prohibit reproduir tot o part de la pàgina web amb fins de lucre comercial, així com modificar els seus continguts de qualsevol manera o incorporar aquests a cap altre treball, publicació o pàgina web, sense l’autorització prèvia, expressa i per escrit d’Expertus.

3. Condicions d’ús del portal

3.1. General

L’usuari s’obliga a fer ús correcte de la pàgina web de conformitat amb la Llei i les presents Condicions web. L’usuari respondrà enfront nostre o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar com a conseqüència d’aquesta obligació i / o podrà constituir un delicte.

Queda expressament prohibit l’ús de la pàgina web amb fins lesives de béns o interessos d’Expertus, o de tercers, o de qualsevol forma, sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) d’Expertus o de tercers.

L’ús d’aquesta pàgina web està subjecte a les següents condicions:

• El contingut de les pàgines d’aquest portal web és per la seva informació i ús general. Està subjecte a canvis sense previ avís.

• Ni nosaltres ni cap tercer ofereix cap garantia pel que fa a l’exactitud, puntualitat, rendiment, integritat o adequació de la informació i els materials trobats o oferts en aquest lloc per a qualsevol propòsit en particular. Vostè reconeix que aquesta informació i materials poden contenir inexactituds o errors, i expressament excloem la responsabilitat per qualsevol inexactitud o errors en la màxima mesura permesa per la llei.

• L’ús de qualsevol informació o material inclosos en aquest portal web, és sota el seu propi risc, per la qual cosa no ens en fem responsables.

• De tant en tant, aquesta pàgina web pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests vincles es proporcionen per motius de comoditat per tal d’oferir més informació. Això no vol dir que estiguem d’acord amb el portal web (s). No tenim cap responsabilitat sobre el contingut del portal web vinculat (s).

• Vostè no pot crear un enllaç a aquesta pàgina des d’un altra pàgina web o document sense notificar-ho a Expertus prèviament i per escrit, i sempre que rebi l’autorització en aquest sentit.

• Tota la informació que faciliti l’usuari a través de qualsevol formulari de contacte del portal web haurà de ser veraç. A aquests efectes, l’usuari garanteix l’autenticitat de totes les dades que comuniqui i mantindrà la informació facilitada a Expertus perfectament actualitzada de manera que respongui, en tot moment, a la situació real de l’usuari. Qualsevol informació facilitada per l’usuari ha d’estar precedida de la lectura i acceptació de la Política de Privacitat d’Expertus, en cas contrari, l’usuari no podrà posar-se en contacte amb nosaltres a través de la pàgina web.

La nostra web està adaptada per al seu ús en dispositius mòbils (smartphones, tablets, …), pel que és possible que la presentació i el contingut de les diferents aplicacions mòbils no coincideixin ni siguin exactes als del portal web.

3.2. Territori

El material i la informació d’Expertus que apareixen en aquesta web han estat concebuts per als usuaris que sol·licitin els serveis d’Expertus al territori nacional (inclosos els territoris d’ultramar) independentment de la seva nacionalitat.

3.3. Legislació

Les presents Condicions web es regeixen en tots i cadascun dels extrems per les Lleis d’Espanya.