Coneix tots els secrets de Parc Samà Visites guiades durant aquest diumenge 6 de juny!

Vols conèixer la història i els secrets de Parc Samà? Aquest diumenge 6 de juny pots apuntar-te a una de les visites guiades que organitzem per a descobrir tots els secrets de Parc Samà. És la millor manera de conèixer a fons aquest jardí botànic construït al 1881, llar de més de 1.500 espècies de fauna i flora, i entendre la història dels Indians. Durant aproximadament una hora i quart recorrerem les 14 hectàrees de natura i arquitectura modernista que alberga el Parc Samà. A més, inclou menjar per als animals i degustació de vermut Yzaguirre!

Ens encanta quan veniu en família, per això, si en el grup de la visita guiada hi ha nens, no dubtis que la gaudiran! Ens adeqüem als més petits perquè gaudeixin de la visita com nosaltres mostrant el parc.

El preu de la visita guiada és d’un suplement de 5€ sobre l’entrada del parc, aquí pots consultar les tarifes. Per exemple, una entrada general d’adult val 10€, per la qual cosa la visita guiada serien 15€; i per a nens entre 7 i 16 anys, 11€.

Reserva ja la teva visita guiada

Per a reservar la teva plaça, escriu-nos a info @ parcsama.es o telefona’ns al 977 826 514. La primera visita guiada serà a les 10:30h i oferirem més al llarg del dia, no dubtis a informar-te a taquilla a la teva arribada T’esperem!