VOLEM CELEBRAR EL DIA DEL PARE AMB TU!

Hola de nou Samalins! A Parc Samà ens encanta celebrar qualsevol ocasió però n’hi ha de més especials que d’altres, i això ho sabem. També sabem que s’acosta el 19 de març, el Dia del pare! I volem celebrar-ho amb tots vosaltres. Així que t’animem a visitar el parc durant els propers 16, 17, 18 i 19 de març dins l’horari d’obertura i que gaudeixis de tots els avantatges i regals que tenim preparats per a vosaltres. T’ho passaràs genial!

REGAL PEL DIA DEL PARE

Celebra el dia del pare al bar 'El Cocodril'Ja t’hem avisat, per ser un superpare et mereixes un brindis! És per això que volem regalar-te aquest moment amb companyia o tu sol, com tu prefereixis. Així que només cal que et passis per la nostra Antiga Bodega dins de l’horari d’obertura i que ens diguis que ets el millor pare del món i nosaltres et regalarem aquella beguda que tant t’agrada*. I només et caldrà, doncs això, gaudir!

CONCURS DE FOTOS

També sabem que t’agrada fer-te milers de fotografies amb els teus petits/es. Així que t’animem a que durant la visita al parc triïs el millor fons, que posis la teva millor cara de pare i que posis com un model acompanyat dels teus petitons! Això sí, recorda pujar-ho a la teva compte de instagram i etiquetar-nos amb l’etiqueta @parcsama com també utilitzar el hashtag #josócsamalí perquè puguem decidir si ets prou pare com per guanyar. D’entre tots els samaconcursants podreu guanyar un xec amb valor de 15 € per gastar a la nostra botiga.

COMPARTIR ES VIURE!

No siguis egoista! Tothom té dret a tenir els avantatges que els Samalins teniu, és per això que t’animem a que ens portis a aquests amics que tant estimes perquè puguin fer-se el passi anual durant els dies que celebrem el dia del pare i poder entrar en aquest concurs tan guai. Així que anima’t compartir-ho!

 

* A escollir una entre les begudes que es disposa al bar.

Categories Sense categoria