‘CHRISTMAS GARDEN MARKET’ OBRE PORTES AMB L’OBJECTIU DE SUPERAR ELS 10.000 VISITANTS DE 2021

Oliver Klein, alcalde de Cambrils: “Aquesta iniciativa converteix el Parc Samà en pol d’atracció per als veïns més pròxims del territori, i també de turistes i visitants de totes les procedències. Cambrils té ganes de Nadal, de celebrar-la cada any amb més entusiasme i esperit, i amb aquest objectiu des de ja fa uns anys donem suport des de l’Ajuntament a la celebració del Christmas Garden Market del Parc Samà, que és sens dubte un dels espais històrics i zoològics més bonics d’Europa que ens ajuden a ampliar l’oferta turística i cultural de la ciutat”.

Francisco Castillo, CEO de l’empresa DNA, gestora del parc, va repassar les xifres del 2021. El ‘Christmas Garden Market’ va rebre al voltant de 10.000 visitants, la majoria famílies i parelles, residents a la província de Tarragona, o veïns de l’àrea de Barcelona amb segones residències a la zona. “És el nostre producte familiar per excel·lència, que entusiasma els més petits de la casa. La ‘Bústia dels Desitjos’ va rebre més de 600 cartes. Intentem transportar tots els visitants, no només els més petits, a una atmosfera relaxant de calma i benestar, deixant l’estrès a la porta”.

El Jardí Històric del Parc Samà de Cambrils es transforma en un paisatge de conte de Nadal fins al 5 de gener. Un espectacle multimèdia amb videomapping, que es projecta sobre la façana colonial del palau, està inspirat en la cura del planeta. Com cada any, una desena d’artesans locals exposen els seus productes amb l’objectiu de dinamitzar l’economia de proximitat.

ENTRADES https://parcsama.es/
Preus
-Adults 11€.
-Reduïda 7€ (Nens 7-16 anys, Sènior > 65 anys, acreditats)
-Famílies 29€ (2 adults + nens 7-16)
-Gratuïta per a nens <7, i persones amb diversitat funcional, acreditats.
-Els titulars del passi anual ‘Samalina’ tindran un 50% de descompte en l’entrada, que serà vàlida per a accedir al parc durant tots els dies de l’esdeveniment.

Les entrades seran vàlides per a horari de matí i de tarda.