Estiu en Parc Samà: Nou menú en Bar Samà i Foodtruck, ofertes per a pícnic i visites guiades

Més tapes, més Foodtruck, més pícnic, més visites guiades… Aquest estiu tens moltes raons per a venir a Parc Samà!

Aquest estiu t’esperen novetats en Parc Samà! Continuem treballant per a donar-li a aquest jardí històric l’esplendor que mereix i per a oferir més als nostres visitants.

Ampliem l’oferta de menjar en Bar Samà

Què bé sap un vermut Yzguirre acompanyat d’olives o banderilles, veritat? En el Bar Samà ja pots trobar més tapes i entrepans per a reposar forces durant la teva visita.

A més, hem instal·lat lones perquè gaudiu de l’ombra a la terrassa de Bar Samà.

Foodtruck durant els caps de setmana d’estiu

Durant els caps de setmana d’aquest estiu, obrim el nostre Foodtruck amb oferta de menjar fred i calent.

Pícnic en Parc Samà

Ja estan disponibles els packs per a pícnic, llestos perquè gaudis en la zona de pícnic del parc o en les taules junta a l’entrada.

Visites guiades tots els caps de setmana

Coneix a fons la història i secrets de Parc Samà de la mà dels nostres guies experts. Una visita guiada preparada per a tota la família que gaudiran tant adults com els més petits.

Nou lloc de plantes de Parc Samà

Si ets dels quals vénen sovint, segur que ja has vist el nou lloc de plantes de Parc Samà. Margallons, cactus, heura… Algunes d’elles són esqueixos de Parc Samà!

L’import íntegre de la venda de les plantes es destina a la cura i recuperació de la flora de Parc Samà: Amb la compra d’una planta, contribueixes al manteniment fitosanitari dels arbres centenaris, així com a noves plantacions al parc. I tindràs un trosset de Parc Samà a casa!