Èxit de recaptació del Dia Mimara por la Salut Mental

Gràcies a tots els participants en el sopar benèfic per la Salut Mental celebrada el passat divendres, al Grup Mimara por organitzar-lo i a totes les entitats que us heu sumat.

Sota el lema #YouAreNotAlone (no estàs sol), el Grup Mimara ha posat en marxa aquesta iniciativa per a col·laborar en una causa que cada vegada afecta a més persones: la salut mental. Des del Parc Samà hem acollit amb molta il·lusió aquesta trobada, a la qual els presents van gaudir d’un còctel de benvinguda, música en directe del grup “Són dues” composat per Dani Morell i Roberto Gonzalez, i un deliciós sopar a càrrec de Cal Blay que va tenir lloc a la Sala del Marquesat.

Gràcies al que es va  recol·lectar entre el sopar, la fila zero i el sorteig  solidari, es van aconseguir els 6.000€. Els fons recaptats s’han destinat a la Fundació La Marató de TV3, que ha dedicat aquesta edició a donar visibilitat als trastorns psíquics.

Hem tingut el plaer de rebre al voltant de 200 comensals, entre els quals es trobaven diverses institucions polítiques i personalitats dels sectors de la salut, empresarial i institucional de la província de Tarragona. Com a representació de l’organització de l’esdeveniment, han assistit el fundador del Grup Mimara, Miguel Márquez, i diferents directores de les residències que conforma el Grup Mimara a la zona de Tarragona. Por part del Parc Samà han assistit Francisco Castillo Acero, conseller delegat de DNA Turisme i Oci; Marketa Stverakova, directora de DNA Turisme i Oci i directora general del Parc Samà, i Maria Luisa Alonso, directora de Certificacions i Avals de DNA Turisme i Oci.

Volem agrair de nou al Grup Mimara, que  porta més de 20 anys creant llars per a persones grans i amb atenció a persones amb trastorn mental sever, per aquesta col·laboració. Junts, continuem així el nostre compromís de difondre i col·laborar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.