FESTA DEL MODERNISME I DELS INDIANS AL PARC SAMÀ – 9 I 10 DE JUNY

El 9 i 10 de juny volem celebrar amb vosaltres un cap de setmana molt especial en motiu de la inauguració de la nostra nova atracció estrella, el laberint vegetal dedicat als indians i la seva història.

Apropa’t aquest cap de setmana al parc, i si véns vestit de blanc hi entraràs gratuïtament.

 

 

PARC SAMÀ ES VESTEIX DE BLANC

Hem preparat un cap de setmana ple d’activitats, espectacles i sorpreses relacionades amb el món del modernisme i la època dels indians a Catalunya. Comptarem amb actuacions musicals que amenitzaran l’esdeveniment, així  com també amb actuacions teatralitzades on personatges de l’època ens guiaran pels indrets més interessants del parc.

 

Mentre els nens gaudeixen descobrint el nou laberint amb les pistes que els ajudaran a recórrer-lo, els pares podran degustar el vermut Yzaguirre al costat de la recent recuperada bodega-museu del Parc Samà. A la tarda de dissabte podrem escoltar una inspiradora actuació de la mà de Vent Endins, un grup que compta amb un estil original i un repertori equilibrat d’havaneres, rumba, cançons catalanes i temes propis. Diumenge podrem ballar tots plegats al ritme de la música llatina i cubana, rememorant els grans temes d’aquest estil en els llocs més singulars del parc.

 

T’esperem amb moltes més sorpreses els dies 9 i 10 de juny al Parc Samà!