III Festa del Modernisme i els Indians al Parc Samà · Inauguració del Laberint ODS

torna la Festa del Modernisme i els Indians!

Torna la Festa del Modernisme i els Indians! Aquest cap de setmana durant el dissabte 12 i el diumenge 13 de juny celebrem un any més la inauguració del Laberint dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) mentre gaudim de música cubana en directe i visites teatralitzades.

A més, si véns vestit d’indià o de blanc, tens un 50% de descompte en el preu de l’entrada! Consulta els horaris i tarifes.

Música en directe i visites guiades teatralitzades.

Un cap de setmana d’activitats i espectacles relacionades amb el món del modernisme i l’època dels indians a Catalunya que començarà el dissabte a les 12h amb la música de Son Clandestí, ens transportarà a la Cuba del segle XIX. Tornaran a amenitzar la tarda del dissabte a partir de les 17h i el diumenge a les 13h.

MÚSICA EN DIRECTE SÓN CLANDESTÍ
Dissabte 12 de juny: 12h i 17h
Diumenge 13 de juny: 13h

A més, viatjarem en el temps gràcies a les visites teatralitzades en les quals personatges de l’època ens guiaran pels llocs més interessants del parc.

Assaboreix la canya de sucre a les visites guiades teatralitzades

Miquel Ballester, comerciant, navegant i aventurer, serà un d’aquests personatges Sabies que aquest català va acompanyar  a Colón al seu segon viatge a Amèrica, allà per 1493, i va ser el primer a portar la canya de sucre al nou món?

Nascut a Tarragona, Miquel Ballester va ser home de confiança de Colón i Alcaide de la Concepció (L’Espanyola). Va construir el seu primer trapiche (molí) per a la producció de sucre a Concepción de la Vega l’any 1505 i al poc temps tenia la seva pròpia plantació de canya de sucre, l’has tastat alguna vegada? Durant aquesta visita, podràs fer-ho! 😋

VISITES GUIADES TEATRALITZADES
Dissabte 12 de juny: 12h i 17h
Diumenge 13 de juny: 12h i 17h

RESERVES
✉ info @ parcsama.es
📞 977 82 65 14

Les visites guiades seran a càrrec de personatges històrics i tindran lloc dissabte i diumenge al matí a les 12h i a la tarda a les 17h. Si vols reservar, envia’ns un mail a info @ parcsama.es o bé telefona’ns al 977 82 65 14.

Inauguració del Laberint dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Per fi ha arribat el moment de perdre’s al Laberint dels ODS! El nostre laberint vegetal està tematitzat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, el pla mestre de l’ONU per a aconseguir un món millor i sostenible per a 2030, i per a trobar la sortida és necessari resoldre un joc de pistes.

Volem d’aquesta manera contribuir a difondre els ODS de manera amena i divertida i a conscienciar sobre la importància dels petits gestos de cada dia per a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i construir un món millor.

I recorda, volem animar a tots els visitants que vulguin sumar-se a la festa vestits de blanc premiant-los amb un descompte del 50% sobre la tarifa d’entrada al parc. Gràcies a tots els nostres visitants per contribuir amb la seva visita a la conservació i protecció del parc i de les espècies que l’habiten.