Gaudeix aquest estiu de les visites guiades al Parc Samà

Gaudeix aquest estiu de les visites guiades que organitzem al Parc Samà de la mà dels experts col·laboradors del jardí en temes de fauna, història i tot el llegat botànic i cultural que atresora el parc.

Els dissabtes 14 i 28 de juliol i el dissabte 11 d’agost a les 18.00h podran realitzar la visita guiada “Coneix els animals del Parc Samà” dirigida per Enric Pàmies, guia expert en fauna i molt coneixedor de totes les espècies que habiten al parc.

Entre els frondosos jardins i les històriques construccions del Parc Samà habiten un gran nombre d’animals. Amb aquesta visita guiada coneixeràs les tortugues, peixos i ànecs que habiten al llac, els paons que viuen al seu aire pel parc i les daines, faisans, cotorres, lloros i oques que posseeixen els seus propis recintes. A més, la gran varietat d’arbres i plantes del Parc Samà han donat aixopluc a petits mamífers com els esquirols i a una gran quantitat d’aus silvestres com la merla, el pit-roig, l’oriol, el griva, la Mallerenga carbonera o la Mallerenga emplomallada. Gaudeix de tots aquests animals i aprèn a diferenciar de la mà del nostre guia especialitzat en fauna.

 

 

 

 

Els diumenges 15 i 29 de juliol i 12 i 26 d’agost a les 18.00h, us podreu submergir en la història i conèixer tot el llegat del parc a través de la visita guiada “Memòries del Parc Samà”, dirigida per María Carmen Granados.

Descobrim la història i els secrets del Parc Samà amb una visita guiada que ens portarà a explorar els seus racons, plens d’història i exuberància. Iniciarem el recorregut davant del palau familiar, on parlarem del seu fundador i dels seus orígens indians, Salvador Samà, qui va convertir aquest lloc en un jardí privat d’inspiració colonial. A continuació, passarem fins al llac, on parlarem de la seva construcció i dels seus autors, Josep Fontseré i del seu llavors ajudant, el genial Antoni Gaudí. Després de recórrer els seus ponts i grutes passarem a veure el Canal i la Cascada. Durant el recorregut parlarem del Parc com a residència temporal dels Samà i també dels seus altres usos al llarg de la història, com el centre de reclutament militar durant la guerra civil. Però no només parlarem d’història i d’art, sinó també de paisatgisme, ja que el parc es compon de diversos ambients que ens transportaran a altres èpoques i a altres llocs.

 

 

Les places de les visites són limitades, no et quedis sense la teva entrada! Es pot comprar a través de la nostra pàgina web o a les taquilles del parc, però no t’esperis a l’últim moment. Les visites tenen hora i mitja de durada i s’organitzen al vespre per ser el moment més màgic del dia al jardí.