Gaudeix aquest estiu de les visites guiades que organitzem al Parc Samà de la mà dels experts col·laboradors del jardí en temes de fauna, història i tot el llegat botànic i cultural que atresora el parc.

Els dissabtes 14 i 28 de juliol i el dissabte 11 d’agost a les 18.00h podran realitzar la visita guiada “Coneix els animals del Parc Samà” dirigida per Enric Pàmies, guia expert en fauna i molt coneixedor de totes les espècies que habiten al parc.

Entre els frondosos jardins i les històriques construccions del Parc Samà habiten un gran nombre d’animals. Amb aquesta visita guiada coneixeràs les tortugues, peixos i ànecs que habiten al llac, els paons que viuen al seu aire pel parc i les daines, faisans, cotorres, lloros i oques que posseeixen els seus propis recintes. A més, la gran varietat d’arbres i plantes del Parc Samà han donat aixopluc a petits mamífers com els esquirols i a una gran quantitat d’aus silvestres com la merla, el pit-roig, l’oriol, el griva, la Mallerenga carbonera o la Mallerenga emplomallada. Gaudeix de tots aquests animals i aprèn a diferenciar de la mà del nostre guia especialitzat en fauna.

 

 

 

 

Els diumenges 15 i 29 de juliol i 12 i 26 d’agost a les 18.00h, us podreu submergir en la història i conèixer tot el llegat del parc a través de la visita guiada “Memòries del Parc Samà”, dirigida per María Carmen Granados.

Descobrim la història i els secrets del Parc Samà amb una visita guiada que ens portarà a explorar els seus racons, plens d’història i exuberància. Iniciarem el recorregut davant del palau familiar, on parlarem del seu fundador i dels seus orígens indians, Salvador Samà, qui va convertir aquest lloc en un jardí privat d’inspiració colonial. A continuació, passarem fins al llac, on parlarem de la seva construcció i dels seus autors, Josep Fontseré i del seu llavors ajudant, el genial Antoni Gaudí. Després de recórrer els seus ponts i grutes passarem a veure el Canal i la Cascada. Durant el recorregut parlarem del Parc com a residència temporal dels Samà i també dels seus altres usos al llarg de la història, com el centre de reclutament militar durant la guerra civil. Però no només parlarem d’història i d’art, sinó també de paisatgisme, ja que el parc es compon de diversos ambients que ens transportaran a altres èpoques i a altres llocs.

 

 

Les places de les visites són limitades, no et quedis sense la teva entrada! Es pot comprar a través de la nostra pàgina web o a les taquilles del parc, però no t’esperis a l’últim moment. Les visites tenen hora i mitja de durada i s’organitzen al vespre per ser el moment més màgic del dia al jardí.