Participa a la II Festa del Modernisme i Inauguració del laberint de sostenibilitat del Parc Samà

El cap de setmana de l’1 i 2 de juny, la visita al Parc Samà promet ser un vertader viatge a l’època vuitcentista. Havaneres, personatges d’època, música romàntica i molts vestits blancs tematitzaran aquest cap de setmana al jardí.

La festa comença a les 12:00 hores, el dissabte 1 de juny amb la inauguració del nou Laberint Vegetal que aquest any se suma a la iniciativa de Nacions Unides “Fes Possible el Canvi” amb un joc basat en les preguntes i consells de les 17 illes amb les quals comptarà el laberint, un per cada objectiu de desenvolupament sostenible.

A les 13:00 hores s’oferirà l’actuació d’”Havaneres en Femení” a les escalinates del Palau, i a partir d’aquí el parc s’animarà amb personatges d’època acompanyats del Wako, la mascota del Parc Samà.

A les 17:00 hores el nostre partner, Bodegues Yzaguirre presentarà el seu nou producte estrella de l’any 2019, l’Herbal Vintage, un nou vermut que comparteix el seu caràcter modernista i botànic amb el nostre jardí històric.

El diumenge, la festa segura a les 12:00 hores els visitants podran gaudir de la visita teatralitzada de la mà de personatges històrics que seguiran amenitzant l’ambient el parc fins a la tarda.

QUI VINGUI VESTIT DE BLANC TÉ UN 50% DE DESCOMPTE

El Parc Samà vol animar a tots els visitants que vulguin sumar-se a la festa vestits de blanc premiant-los amb un descompte del 50% sobre la tarifa d’entrada al parc.

Gràcies a tots els nostres visitants per contribuir amb la seva visita a la conservació i protecció del parc i les espècies que hi habiten.

Els hi esperem!