III SAMÀ SLOW MARKET

Mes de 20 comerciants i artistes locals mostraran els seus productes al jardí històric del Parc Samà entre els dies 4, 5, 6 i 7 d’agost. Amb aquesta tercera edició es consolida una oferta que conjuga naturalesa i compres, i que va sorgir de la col·laboració entre els sectors comercial i turístic de Cambrils, amb el suport de l’Ajuntament com en aquesta edició

La sensació de passejar relaxadament entre arbres centenaris i animals exòtics, gaudir de la seducció de l’arquitectura modernista, detenir-se sense presses en les parades d’artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura… Tot això es concentra en el Samà Slow Market. Aquesta tercera edició ofereix quatre dies plens de música i esdeveniments per a tota la família, amb activitats específiques per als més petits. Com en la resta d’edicions, la filosofia que inspira aquesta iniciativa consisteix a proposar una experiència diferent de consum, que trenca la rigidesa de l’oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense estrès, en plena comunió amb la naturalesa.

Programa
El dijous 4 a la tarda, a les 19;00, el mag Santos actuarà per als mes petits a l’esplanada dels cedres. El divendres 5, a les 18:00, 19:00 i 20:00, hi haurà contacontes amb la història del parc a càrrec de Camaleons Kids. El dissabte 6, a les 18:00, música per als mes petits a l’esplanada dels cedres; a les 19:00, màgia amb el mag Santos; i a les 20.00, música per als mes petits. El diumenge 7, a les 19:00, actuació especial de “tardeo” a càrrec del PD Patu. Paral·lelament, des del dijous fins al diumenge al matí, d’11:00 a 13:30, hi haurà tallers infantils a càrrec de Núria Capella en la zona del pi negre (monument natural), a prop de llac.

Horaris i entrades
Enguany el Samà Slow Market es desenvoluparà durant el mateix horari habitual del parc, de 10:00 a 21:00. Com en anteriors edicions, el preu de l’entrada serà el mateix que per a accedir normalment al parc, excepte per a aquells que tinguin el passi anual (Samalina), els qui amb un abonament de 5 euros tindran accés a tots els dies de l’esdeveniment. Els residents de Cambrils gaudiran d’un 50% de descompte en l’entrada.

Mas de 20 comerciantes y artistas locales mostrarán sus productos en el jardín histórico del Parc Samà entre los días 4, 5, 6 y 7 de agosto. Con esta tercera edición se consolida una oferta que aúna naturaleza y compras, y que surgió de la colaboración entre los sectores comercial y turístico de Cambrils, con el apoyo del Ayuntamiento como en esta edición

La sensación de pasear relajadamente entre árboles centenarios y animales exóticos, disfrutar de la seducción de la arquitectura modernista, detenerse sin prisas en las paradas de artesanía, flores, cerámica, joyería, bisutería, pintura… Todo ello se concentra en el Samà Slow Market. Esta tercera edición ofrece cuatro días llenos de música y eventos para toda la familia, con actividades específicas para los más pequeños. Como en el resto de ediciones, la filosofía que inspira esta iniciativa consiste en proponer una experiencia diferente de consumo, que rompe la rigidez de la oferta convencional y propone un retorno a un consumo sostenible, responsable y sin estrés, en plena comunión con la naturaleza.

Programa
El jueves 4 por la tarde, a las 19:00, el Mago Santos actuará para los mas pequeños en la explanada de los cedros. El viernes 5, a las 18:00, 19:00 y 20:00, habrá cuentacuentos con la historia del parque a cargo de Camaleons Kids. El sábado 6, a las 18:00, música para los mas pequeños en la explanada de los cedros; a las 19:00, magia con el mago Santos; y a las 20:00, música para los mas pequeños. El domingo 7, a las 19:00, actuación especial de “tardeo” a cargo del PD Patu. Paralelamente, desde el jueves hasta el domingo por la mañana,.de 11:00 a 13:30, habrá talleres infantiles a cargo de Núria Capella en la zona del pino negro (monumento natural) , cerca de lago.

Horarios y entradas
Este año el Samà Slow Market se desarrollará durante el mismo horario habitual del parque, de 10:00 a 21:00. Al igual que en anteriores ediciones, el precio de la entrada será el mismo que para acceder normalmente al parque, excepto para aquellos que tengan el pase anual (Samalina), quienes con un abono de 5 euros tendrán acceso a todos los días del evento. Los residentes de Cambrils disfrutarán de un 50% de descuento en la entrada.