El Laberint és un lloc màgic que et sorprendrà amb molta diversió i molta història acompanya’ns en aquesta aventura.

Els laberints en jardineria daten del segle XVI. Al principi no tenien l’objectiu de despistar, però a mesura que es van anar desenvolupant en els jardins, van ser dissenyats perquè el visitant pogués perdre’s, aprendre i contemplar.

Us convidem, doncs, a gaudir d’aquest laberint el qual pretén ser un viatge en el temps a l’època colonial, guiats per la història del promotor i propietari del Parc Sama, Salvador Samà i Torrents -Marquès de Marianao-, i pels indians. Esperem que gaudeixis de l’experiència.

Galeria d’imatges
CONSELLS PER A LA VISITA

Gaudeix del recorregut, no hi ha pressa. Hi ha cinc sortides al llarg de l’itinerari, quatre d’escapada i la meta final situada al davant de l’Estàtua d’Hèracles, la qual personifica el triomf del valor i el coratge de l’heroi.

 

Hi ha 10 pistes en forma de senyals amb preguntes per a poder trobar la sortida, no són pas complicades, si has visitat amb detall el parc, sabràs les respostes.

 

Pots descansar a la plaça del cocoter, situada al centre del laberint, i plantat l’any 2017 amb motiu del Dia Mundial del Turisme, dins els actes de l’any de Turisme Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme.

La historia