Mimara – Sopar benèfic per la Salut Mental

Sopar benèfic a favor de la Salut Mental

Divendres 12 de novembre es celebra un sopar benèfic, en col·laboració amb el Grup Mimara, per a recaptar fons per a La Marató de TV3 que aquest any es centra en la lluita per la salut mental.

Còctel de benvinguda i música en directe

L’esdeveniment començarà a les 20:30h amb un còctel de benvinguda i música en directe. Després de la benvinguda i una presentació sobre la importància de la Salut Mental, tindrà lloc el sopar al Saló del Marquesat.

A més, es celebrarà un sorteig benèfic i l’esdeveniment finalitzarà amb un concert. La música en directe és a càrrec del duo format per Roberto Klawitter i Dani Morell.

Menú

Primer: Canelons del perol.
Segon: Bacallà amb parmentier i vinagreta de verdures.
Postre: Cheesecake del revés.

Entrades

Ja pots comprar la teva entrada per a aquest esdeveniment especial. Les places són limitades!

ACTUALIZACIÓ 11/11/21

Les vendes s’han tancat
Moltes gràcies a tots!

Conscienciació i divulgació científica

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i està enfocat a l’obtenció de recursos econòmics per a la recerca científica de malalties que, ara com ara, no tenen cura. A més de la recaptació de fons, aquesta iniciativa cerca sensibilitzar sobre les malalties que afecten la població i potència la recerca científica per a prevenir-les i/o curar-les. Per a la Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.

La recerca en l’àmbit de la salut mental que impulsaran els fons recaptats en La Marató 2021 estarà dirigida a la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones que pateixen aquest tipus de malalties.