Música en directe aquest diumenge a les 12h en Parc Samà

Torna la música en directe a Parc Samà! Diumenge que ve 6 de juny a les 12 del mig dia veuen a gaudir d’una inèdita formació de músics internacionals de llarg i reeixit recorregut.

Es tracta de Mar Jordana, Andreas Gomà, Qiao Zhang i Noè Cantú. Vénen de diferents llocs (Espanya, la Xina, Alemanya i els Estats Units) i, després de conèixer-se a Barcelona, s’uniran aquest diumenge per a oferir-nos una animada mescla de veu, guitarra, flauta i fagot.

Come again, sweet music!

Un repertori antic i modern, original i adaptat, que reflecteix els múltiples escenaris on aquests músics solen treballar: òpera, orquestra, cor, música de cambra i solista; actuant junts, a duo i a solo.

· Dowland: Come again
· Molino: Notturno
· Bogdanovic: Deep Voices
· De Falla: Cançons populars espanyoles
· Piazzolla: Historie du Tango
· Brahms: Intermezzo
· Villa-Lobos: Aria (Choro)
· Castelnuovo-Tedesco: Siciliana
· Ovalle: Azulao

El que enmig de tota varietat roman unànimement compartit és el desig i anhel per fer retornar la música al públic. Aquest quartet ha experimentat com la música és en si ja un espai de trobada, ja que s’han conegut i comparteixen amistat gràcies a la música: Mar, Noè i Andreas cantant en la coral Càrmina; Qiao i Noè, col·laborant en la OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya).

Visites guiades durant el diumenge 6 de juny

Podràs gaudir del concert amb la teva entrada a Parc Samà, consulta les tarifes i compra la teva entrada ja. A més, durant aquest diumenge oferirem visites guiades perquè puguis conèixer tots els secrets de Parc Samà. La primera visita guiada serà a les 10:30h i oferirem més al llarg del dia, no dubtis a informar-te en taquilla a la teva arribada.

En Parc Samà estem molt contents de rebre’ls al parc i que els nostres visitants puguin gaudir de la seva música, amb totes les mesures de seguretat pertinents. Ens veiem aquest diumenge a les 12h!

I finalment, però no menys important: 🎂 Per molts anys, Andreas! 💚