Parc Samà us desitja Bones Festes!

Des de Parc Samà us volem desitjar unes molt Bones Festes! Esperem que el nou any us porti tot allò que desitgeu. A nosaltres ens porta un munt de projectes que tenim moltes ganes de què es facin realitat i que puguem compartir amb vosaltres.

Acabem d’inaugurar l’espai Celler que estarà en total funcionament a principis del nou any. Aviat tindrem diversos nous animals, com el faisà comú, però també dues àrees de recuperació: un pel faisà daurat i un altre pel la tortuga mediterrània. A més, el recentment inaugurat Laberint dels Indians entrarà en funcionament amb el bon temps. I alguns altres projectes més dels que us anirem parlant més endavant.

Us volem informar també que aquells que tingueu el Passi Anual Samalina de 2017, podreu fer-lo servir fins el 15 de gener. Aviat us informarem de com adquirir el nou passi anual per a 2018.

Us recordem que durant el mes de desembre, estem oberts de divendres a diumenge, amb l’excepció del dia 31, revetlla de Cap d’Any. La primera setmana de gener romandrem tancats però, a partir del dia 8, tornarem a obrir amb normalitat, de 10 a 17 h (vegeu l’horari complet aquí). Us esperem per gaudir dels darrers dies de tardor!

Fins l’any vinent!

 

2 comentaris a “Parc Samà us desitja Bones Festes!”

 1. L’horari s’hauria d’haver anunciat abans, per tal d’estalviar-nos trobar la porta tancada. Un cartell amb horaris no hauria estat malament.

  Respon
  • Benvolguda,

   Lamentem que s’hagi trobat les portes tancades. Els horaris estan sempre disponibles aquí. Els horaris són canviants, per aquesta raó no posem cartell, no obstant anotem el seu suggeriment.

   Esperem veure-la aviat,
   Salutacions

   Respon

Feu un comentari