Parc Samà us desitja Bones Festes!

Des de Parc Samà us volem desitjar unes molt Bones Festes! Esperem que el nou any us porti tot allò que desitgeu. A nosaltres ens porta un munt de projectes que tenim moltes ganes de què es facin realitat i que puguem compartir amb vosaltres.

Acabem d’inaugurar l’espai Celler que estarà en total funcionament a principis del nou any. Aviat tindrem diversos nous animals, com el faisà comú, però també dues àrees de recuperació: un pel faisà daurat i un altre pel la tortuga mediterrània. A més, el recentment inaugurat Laberint dels Indians entrarà en funcionament amb el bon temps. I alguns altres projectes més dels que us anirem parlant més endavant.

Us volem informar també que aquells que tingueu el Passi Anual Samalina de 2017, podreu fer-lo servir fins el 15 de gener. Aviat us informarem de com adquirir el nou passi anual per a 2018.

Us recordem que durant el mes de desembre, estem oberts de divendres a diumenge, amb l’excepció del dia 31, revetlla de Cap d’Any. La primera setmana de gener romandrem tancats però, a partir del dia 8, tornarem a obrir amb normalitat, de 10 a 17 h (vegeu l’horari complet aquí). Us esperem per gaudir dels darrers dies de tardor!

Fins l’any vinent!