Novetats: Quelcom està passant a Parc Samà

Tenim novetats, ja fa alguns mesos que a Parc Samà hem començat a fer canvis. Alguns canvis van arribar molt aviat i altres encara estan per arribar; uns són molt evidents però també n’hi ha que els cal buscar.

Vam començar creant el lloc web que estàs veient, definint les àrees temàtiques del parc, incloent fantàstiques fotos i informació sobre Parc Samà i la seva història, el Marquesat de Marianao, el modernisme i l’art, les espècies botàniques i els animals del parc. A més, ara ja pots comprar les entrades per venir al parc amb antelació.

Quan vinguis, veuràs una nova gestió de benvinguda: una nova Taquilla reformant l’antiga granja, al costat del menjador dels cavalls on, molt aviat, podràs trobar màquines de vending i una botiga amb objectes de regal i records relacionats amb Parc Samà i el que significa.

Novetats a Parc Samà, el jardí amb memòria de Cambrils.
Novetats a Parc Samà, el jardí amb memòria de Cambrils.

Però el més important és al jardí, el bosc i el llac. Estem treballant molt per tornar a Parc Samà l’exuberància d’abans, tractant i tenint cura nostres palmeres i altres espècies botàniques, portant aigua al llac, netejant el nostre bosc.

Però això no és tot; hi ha molts més canvis que podràs descobrir a poc a poc. En els propers dies te’ls anirem explicant. Aviat podràs rebre el nostre newsletter per estar al dia de les nostres novetats, i ja ens pots seguri a les xarxes socials, estem a Facebook, Instagam i Twitter. Volem que Parc Samà sigui el teu parc així que t’animem a venir a veure aquests canvis i descobrir els altres. T’esperem!

Categories Sense categoria Etiquetes