El Parc Samà es transformarà en Dark Samà

Atraccions de terror victorià completaran la visita al Parc Samà de Cambrils aquesta propera tardor. El parc seguirà oferint la visita habitual en l’horari diürn, i aquells que ho desitgin també podran gaudir de 3 passatges temàtics de Jack l’Esbudellador, Abraham Van Helsing i el de terror victorià.

Pensant en els més petits, cada jornada el “Hivernacle de la Botànica Oculta” acollirà 3 tallers de pocions i conjurs amb herbes aromàtiques.

Aquesta propera tardor, el Parc Samà de Cambrils transformarà la seva proposta de Halloween per adaptar-la a la personalitat del parc: Prenent com a referència el moment històric de construcció del parc a finals del segle XIX, les atraccions de Dark Samà s’ambientaran en l’època victoriana.

Dark Samà

Hi haurà 3 passatges del terror i una zona de tallers tots ells ambientats en personatges i indrets icònics de l’època. A diferència de l’any passat, enguany l’aposta serà per un horari exclusivament diürn – fins a les 20h.

Per només 7 euros més (preu total adult 17€ incloent entrada al parc i accés als passatges / 13€ per nens i seniors), els visitants del parc podran gaudir la visita al parc i accés il·limitat a les activitats de Dark Samà, totes indoor i situades en edificis singulars com el hivernacle, els estables, la bodega o un antic magatzem.

Dark Samà es podrà gaudir a partir de l’11 d’octubre durant 16 dies fins el 10 de novembre (tots els divendres, dissabtes i diumenges, inclòs el dijous 31 d’octubre, vigília de Tots Sants). El terror victorià s’instal·la en el Parc Samà!

Jack l’Esbudellador ressuscita

Passatge de realitat virtual. Un passatge interior que representa els estrets i tenebrosos carrers de Whitechapel a Londres.

Amb l’ajut d’unes ulleres de realitat virtual, el visitant es podrà submergir en els carrers nocturns plens de boira on Jack l’Esbudellador pot estar amagat darrera de qualsevol cantonada. Només per a majors de 14 anys.

Jack el Destripador ressuscita en el Parc Samà

Terror victorià

Les antigues cavallerisses del parc es transformen en un laberinto sense sortira per als nostres visitants, un passatge interior on hauran de trobar la sortida mentre personatges victorians els sotgen.

Podràs escapar-te si acceptes entrar a la sala de ball. Només per a majors de 12 anys.

La Bodega del professor Abraham Van Helsing

El professor convida als visitants a la seva bodega, on s’allotgen les víctimes dels vampirs, totes elles dones de l’aristocràcia que intentaran que ningú surti sense patir la transformació.

Aquest és el segon passatge amb actors de Dark Samà i totalment ambientat en l’època i luxes victorians. Només per a majors de 12 anys.

L’Hivernacle de botànica oculta

Un singular matrimoni de botànics alemanys s’ha traslladat a l ́hivernacle del Parc Samà i entre les més de 60 espècies de plantes tropicals han instal·lat el seu peculiar laboratori de conjurs i encanteris.

Cada dia es faran 3 tallers per als més petits: olis d’herbes per a ungir espelmes per fer màgia, l’hort de plantes solanàcies com la mandràgora, i el laboratori d’arrels i plantes per fer conjurs i encanteris. Per a nens de 7 a 12 anys.

Categories Sense categoria