PARC SAMÀ INAGURARÁ EL SEU ‘CHRISTMAS GARDEN MARKET’ EL DIA 16 DE DESEMBRE A LES 17.00, DEDICAT ENGUANY A LA PROTECCIÓ DE LA CASA COMUNA

El Jardí Històric del Parc Samà de Cambrils es transforma en un paisatge de conte de Nadal del 16 de desembre al 5 de gener -excepte el dia 25-.
Un espectacle multimèdia amb videomapping es projectarà sobre la façana colonial del Palau, inspirat en la carta encíclica “LAUDATO SI’ del Papa Francesc sobre la cura de la Casa Comuna.
Com tots els anys comptarà amb la presència d’artesans locals, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia de proximitat.

Un any més torna el ‘Christmas Garden Market’ que se celebrarà en el Parc Samà durant 19 dies, des del divendres 16 de desembre fins al dijous 5 de gener (excepte el dia 25). Els visitants podran gaudir d’una visita a l’aire lliure pel jardí històric engalanat amb ambientació Nadalenca i il·luminació especial d’elements vegetals i arquitectònics. Es podrà visitar el pessebre en l’hivernacle, pujar pel llac-gruta convertit en el llac dels desitjos amb il·luminació especial, i fer compres nadalenques en la representació d’oferta de 10 artesans locals, que pretén promoure el comerç responsable i sostenible.

Enguany l’espectacle multimèdia amb videomapping, que es projectarà sobre la fatxa colonial del Palau, s’inspira en la carta encíclica “LAUDATO SI’ del Papa Francesc sobre la cura de la Casa Comuna. Un gran arbre blau de 10 metres creixerà sobre la façana, simbolitzant la nostra pròpia existència i recordant que no som amos del planeta sinó cridats a ser els seus administradors i custodis.

El ‘Christmas Garden Market’ es pot visitar durant tot el dia. Al matí, de 10 a 14 hores, s’obren les 14 hectàrees del jardí històric i el seu itinerari circular de 3,5 quilòmetres, mentre que a la tarda/nit, de 17 a 21 hores, estaran disponibles 4 hectàrees amb un itinerari de 1,5 Km (excepte el 24, el 31 i el 5, en què estarà obert només en horari de matí).

El comerç local serà present en el Saló del Marquesat durant els dies 23 i 24, entre el 27 i el 31 de desembre, i des del 2 al 5 de gener. Durant aquests dies, els visitants podran adquirir els seus regals des d’un enfocament de compra als comerciants “de casa”.