pARC SAMà INAUGURA AQUEST DIUMENGE el HALLOWEEN MES FAMILIAR DELS ÚLTIMS ANYS

  • El jardí històric ha tematitzat els seus espais més icònics perquè els més petits gaudeixin d’un Halloween divertit i familiar.
  • Tots els dissabtes i diumenges, entre el 9 d’octubre i el 6 de novembre, hi haurà tallers infantils gratuïts que barrejaran màgia i terror, en sessions de matí i tarda.
  • Als ja coneguts “Celler dels esperits”, “La gruta de l’aranya del *Taxodium”, i la “Cova dels insectes”, se suma enguany “L’espantaocells del laberint”, així com altres decorats terrorífics situats per diferents llocs del parc.
  • Se sortejaran tres passis anuals familiars per a 2023 entre els visitants que comparteixin les seves fotografies en Instagram amb el hashtag *HalloweenParcSama.

Cambrils 08/10/2022. El Jardí històric del Parc Samá arrenca, avui dissabte, la celebració de Halloween, que s’estendrà fins al pròxim 6 de novembre. Durant quatre setmanes, les famílies podran gaudir d’una decoració terrorífica en diferents espais del parc; als ja coneguts “Celler dels esperits”, “La gruta de l’aranya del Taxodium” i la “Cova dels insectes”, se suma enguany “L’espantaocells del laberint”, una espècie de passatge de terror natural a l’aire lliure, així com altres decorats situats per diferents llocs del jardí botànic.

A partir del diumenge 9, i durant tots els caps de setmana fins al dia 6 de novembre, el parc oferirà de manera gratuïta tallers per als més petits: globoflèxia, dibuixos màgics, manualitats amb carabasses, tatuatges… Aquests tallers es desenvoluparan tots els dissabtes i diumenges, tant en horari de demà (11.00 a 13.00) com de tarda (de 16.00 a 18.00).

Enguany els visitants podran participar a més en un sorteig de tres passis anuals familiars per a tot l’any 2023. Per a això, només hauran de compartir les seves fotografies en Instagram amb l’etiqueta #HalloweenParcSama.

Mes informació en www.parcsama.es / telèfon 977 82 65 14