PASSI ANUAL, ÚLTIMS DIES PER RENOVARLO!

Recordes què feies amb la teva família aquests diumenges mandrosos on no sabies on anar? Sí, ho has encertat! Agafaves el teu passi anual Samalina i t’acostaves amb els teus a gaudir d’un matí espectacular envoltat de natura i animals.

I no volem que ho deixis de fer! Per això et recordem que si ja formes part del món Samalí, pots tornar a renovar-te el passi anual al mateix preu que l’any passat, però aprofita, perquè l’oferta s’acaba el 15 de març.

COM RENOVAR EL TEU PASSI ANUAL

Pots renovar el teu abonament apropant-te a la nostra taquilla del parc, dins l’horari d’obertura. No cal que vinguis expressament per a la renovació, pots fer-ho el mateix dia que vulguis venir a visitar-nos.

‘I què passa si visc lluny?’, t’estaràs preguntant. Doncs no passa res, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i nosaltres t’ho renovem a l’espera de la teva visita.

Però recorda que tens fins el 15 de març!

ELS AVANTATGES DEL PASSI ANUAL SAMALINA

Passi anual Samalina de Parc Samà, Cambrils

Recorda que amb el teu passi anual pots entrar tantes vegades com vulguis durant tot l’any, com també gaudir de descomptes en els esdeveniments que celebrem.

I el que més us agrada, els hi pots dir als vostres amics que t’acompanyin a fer la visita i així ells gaudeixen d’un descompte en la seva entrada i d’un día diferent!

TAMBÉ EL POTS REGALAR!

Un aniversari a la vista? Un/a amic/a singular? Una data especial? Un detall de fer?

¡Tranquil/la, tenim el regal perfecte! Aquí tens tota la informació sobre els dos tipus de passis que pots regalar, recorda que pots comprar-aquí des de la nostra pàgina web. I no t’oblidis de passar-te per la pestanya de Visita, on podràs informar-te de tots els preus i horaris del parc. Prepara la teva visita.