VES DE PÍCNIC AMB LES NOSTRES CISTELLES

Bon dia Samalins! Amb el bon temps arriben les ganes de sortir, de gaudir de l’aire lliure i poder prendre un aperitiu envoltat de natura i amics. És per això que a Parc Samà hem preparat l’excusa perfecta per poder-vos prendre un bon vermut, sense haver-vos de preocupar de res, amb les nostres cistelles* de pícnic. Vine i informa’t!

Quin tipus de pícnic voleu?

Cesta pícnic de Parc Samà

Com sabem que no sempre us ve de gust el mateix, hem preparat diferents tipus de packs perquè pugueu escollir el que més us convingui aquest dia:

 

Pack ‘Per prendre alguna cosa‘: Inclou estris, begudes, bossa de patates xips, llauna d’olives, llauna d’escopinyes i mini fuets.

Pack ‘A gaudir‘: Inclou estris, begudes, bossa de patates xips, llauna d’olives, llauna d’escopinyes, bossa de cacauets amb mel, torrades i paté.

Pack ‘Per menjar-s’ho tot‘: Inclou estris, begudes, bossa de patates xips, llauna d’olives, escopinyes, musclos, bossa de cacauets amb mel, mini fuets, torrades i paté.

¿Com funciona?

  • Apropeu-vos a la taquilla del parc
  • Demaneu als nostres companys el pack que més us vingui de gust consumir
  • Una vegada que us l’hagin preparat, agafeu la vostra cistella i aneu la zona de pícnic del parc per gaudir-la

O bé, també podeu reservar-la amb dies d’antelació, enviant un correu electrònic a info[@]parquesama.com o trucant al número de telèfon del parc 977 82 65 14 dins els horaris del parc, indicant el pack que voleu, totes les persones que sereu i el dia i l’hora que a vindreu. D’aquesta manera quan vingueu la cistella ja estarà preparada.

Preus, condicions i avantatges

Zona pícnic Parc Samà

Per poder comprar un dels nostres packs només cal passar per taquilla i pagar per l’import corresponent, això sí, cal ser mínim 2 persones per poder gaudir de les nostres cistelles, però no hi ha màxim, així que anima als teus familiars i amics a gaudir d’aquesta experiència.

Pack ‘Per prendre alguna cosa’: 7 € per persona

Pack ‘A gaudir’: 9 € per persona

Pack ‘Per menjar-s’ho tot’: 12 € per persona

 

I per la compra de qualsevol dels nostres packs, t’oferim descomptes en les nostres ampolles de vermut Yzaguirre i sangria Mar & Sol perquè completis la teva compra.

 

* Les cistelles són limitades, és per això que aconsellem reservar-les abans de la vostra visita.

Categories Sense categoria Etiquetes