Pròxim Sketching Tour: Ruta i taller de dibuix el dissabte 10 d’octubre

Descobreix els secrets del Parc Samà i aprèn a dibuixar els seus racons més emblemàtics

Torna el Sketching Tour a Parc Samà! De nou, organitzem juntament amb La Teva Ruta una ruta a través del Parc Samà en la qual podràs conèixer la nostra història i gaudir d’una experiència creativa.

El dissabte 10 d’octubre de 10 a 13h recorrerem el parc mentre aprenem la història, arquitectura, ambients i estils paisatgístics del Parc Samà. La visita guiada serà a càrrec de M. Carme Granados, llicenciada en Història de l’Art i Guia Oficial de Turisme de Catalunya.

Sessió de tardor

En aquesta edició gaudirem dels colors propis de la tardor i així els plasmarem a  les nostres creacions. Entre explicacions, es proposaran una sèrie d’exercicis artístics emprant diferents tècniques i materials. A més, rebreu diversos consells i exemples per a realitzar vostres sketches.

Aquesta activitat és ideal per a famílies, amants de l’art i la naturalesa. No fa falta un alt nivell de dibuix, tant principiants com experimentats són benvinguts.

Material necessari

És necessari que cada participant porti el seu propi material de dibuix, a causa de les mesures de prevenció contra la COVID-19.

Des de La Teva Ruta, ens recomanen portar paper, bé folis o un bloc de dibuix; llapis i goma d’esborrar, llapis de colors, retoladors i/o aquarel·les. També seran necessaris papers de colors, tisores i cola.

Tarifs

Els preus inclouen l’entrada a Parc Samà i participar en el Sketching Tour:

· Adults: 24€
· Jubilats: 20€
· Menores fins a14 anys: 12€

Informació y reserves

Escriu un email a o bé telefona al 638 027 366.