Un regal de Nadal per fer possible el canvi

Un canvi per a millor, d’aquests que ens ajuden a tots. Un regal de natura, cultura i diversió, que ajuda a que seguim cuidant el llegat que hem heretat.

Ja pots adquirir la teva Samalina 2020, el passi anual de Parc Samà, perquè tu o qui tu vulguis pugueu venir a veure’ns durant l’any que ve.

Amb la teva Samalina, podràs venir a veure’ns quan vulguis els dies d’obertura de 2020. A més, gaudiràs d’avantatges com descomptes a la cafeteria del parc o invitacions a esdeveniments especials. Aquí pots consultar tots els avantatges i detalls de la Samalina.

I si la compres abans de final d’any, podràs aconseguir la teva Samalina per un preu especial:

Preu: 18€
Preu especial
fins
final d’any : 16€

Preu: 35€
Preu especial
fins final d’any: 30€

Adquireix ja la teva Samalina !

Escriu-nos a través d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per fer-te amb la teva Samalina o regalar-la a qui tu vulguis:

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Coneixes  els ODS?  Ajuda’ns a visibilitzar-los

Al 2015, l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 per millorar la vida de tots els que habitem aquest planeta. Aquesta Agenda té 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible = ODS. Segur que els coneixes si has vingut al Parc i has visitat el nostre Laberint Indià.

Al Parc Samà coneixem la importància dels petits gestos de cada dia , assolir aquests objectius, entre ells protegir el planeta. Per això contribuïm a difondre i sensibilitzar sobre els ODS, per entre tots fer possible el canvi.

¡Gracias por hacer posible el cambio!

Categories Sense categoria