Samà Slow Market: Naturalesa i artesania local del 7 al 9 d’agost

Del divendres 7 al diumenge 9 d’agost t’esperem per a celebrar junts la primera edició del Samà Slow Makert: Naturalesa, modernisme i música unides al comerç i artesania local.

Cambrils, 30 juliol de 2020. El jardí històric Parc Samà de Cambrils acollirà el proper cap de setmana la primera edició del Samà Slow Market, un esdeveniment que oferirà el millor de l’oferta comercial de Cambrils en un ambient tranquil i relaxat. Una experiència de ‘shopping’ sense presses en les 14 hectàrees de jardí romàntic de Cambrils entre parades d’artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura o fotografia.

Comerç i artesania local

La filosofia diferencial de l’esdeveniment rau en la creació d’un ambient atractiu on productes i comerciants locals es troben amb els seus clients en un jardí espectacular que treballa per recuperar el seu esplendor. Una experiència diferent de consum que trenca la rigidesa de l’oferta convencional i proposa un retorn a un consum sostenible, responsable i sense estrès, en plena comunió amb la natura.

Més de 25 d’establiments cambrilencs exposaran els seus productes en 30 parades a la primera edició del Samà Slow Market al Parc Samà.

Quin cacao – Decoració
El traç – Artesania de ceràmica i fusta
2mons – Artesania en fusta
Little Art – Mascaretes
À-nimal Cambrils – Perruqueria canina
Angelets – Roba infantil
Joiesmalt – Joieria
Marta Fàbregas – Pintora
Floristería La Ginesta
Gente muy loca – Deco, beauty i fotografia
Marta Nolla Il.lustradora
Drogueria Recasens – Menatge
Limi Gómez – Fotografia

Floripondia – Bisuteria
RResiduo zero – Artesania natural
Antítesi – Restauració i creació de fusta
Bruxetes – Cartes astrals
Kalmabio – Cosmètica natural
Dolors Castells – Pintura
Anuska – Pintura i fotografia
reciclArt – Artesania
Il·lustrades – Bisuteria
Milagros – Ceràmica
Montse Serramià – Bisuteria
Missi Olessi – Pintura
Rodabike – Bicicletes
Nomumi – Flors
Essència del bosc – Artesania

Música, dansa i màgia

A més, durant aquest cap de setmana hi haurà un duo de boleros, xaranga i màgia No te ho perdis!

Durant tot el dia, els assistents podran gaudir del parc i les compres; al capvespre s’ha programat una oferta lúdica i cultural itinerant i un foodtruck. El divendres 7, el grup ‘Som2’ es mourà pels jardins cantant boleros a partir de les 20 hores; dissabte a les 22,30 farà el mateix la txaranga ‘Bandsonats’, omplint els racons del Samà de música, alegria i les àries d’una soprano. Finalment, diumenge arriba el torn dels trucs del mag Santos.

Consum i producció sostenibles

La primera edició està enfocada a divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’Organització de Nacions Unides com a part de la seva Agenda 2030. El Samà Slow Market se centra aquest any en mostrar la importància del consum i la producció sostenibles. El parc alberga el laberint dels ODS amb 17 pistes / preguntes (una per cada objectiu) que els visitants han de respondre durant el recorregut.

La iniciativa va quallar en el marc de les cimeres econòmiques celebrades per l’Ayuntamiento de Cambrils durant la pandèmia. La forta caiguda de la facturació de tots els sectors econòmics del municipi va propiciar coordinar accions transversals per compensar la baixada de la demanda sota l’impuls de Departament de Promoció Econòmica, el Patronat de Turisme i Cambrils Obert.

L’Associació de Comerciants Vilacentre de Cambrils i DNA Turismo y Ocio, empresa gestora del Parc Samà, van començar a donar forma a la idea ja al mes de maig. Des del principi es va visualitzar una primera edició marcada per les mesures de control sanitari, amb un aforament limitat a 600 persones en un ambient relaxat i tranquil a l’aire lliure, “una forma diferent de consum com a aparador de la millor oferta comercial de Cambrils”, sintetitza Francisco Javier Castillo, CEO de DNA.

I Samà Slow Market

Horaris i tarifes

Podràs visitar el Samà Slow Market en els següents horaris:

⦁ Divendres 7: De 17 a 22h
⦁ Dissabte 8: De 10 a 14h i de 17 a 24h
⦁ Diumenge 9: De 10 a 14h i de 17 a 22h

Durant l’horari habitual d’obertura del parc (de 10 a 14h i de 17 a 20h), l’entrada al parc inclou el Samà Slow Market. I si vols venir a visitar-ho a partir de les 20h, el preu és només de 4€.

⦁ Divendres 7 de 20 a 22h: 4€
⦁ Dissabte 8 de 20 a 24h: 4€
⦁ Diumenge 9 de 20 a 22h: 4 €

Pots comprar les teves entrades des de la web o en la taquilla del parc.