Ja està a la venda a Passi Anual Samalina 2018!

Benvolguts Samalines!

El 2018 ha arribat i també el nou Passi Anual Samalina. Com sempre, amb ell, podreu entrar tantes vegades com vulgueu fins a finals d’any. Aquest any ens portarà un laberint i les àrees de recuperació del faisà daurat i de la tortuga mediterrània. A més de molts altres esdeveniments per als que tindreu descomptes i promocions. Us anirem informant!

El preu del passi individual és de 16€ i el familiar de 30€. Pots comprar-lo on line o a taquilla. (Més informació).

Si tens el passi 2017, et mantenim el preu a 10€ i 20€ respectivament. Porta el vell i recull el nou. Tens fins el 15 de març. Per a renovar-ho on line amb la promoció, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

8 comentaris a “Ja està a la venda a Passi Anual Samalina 2018!”

 1. Hola,

  Nossaltres tenim el vell, però com que no era un pase físic sinò un resguard, ara per ara no se on el vaig ficar ja que amb el fred fa messos que no venim.

  Ens agradaria renovar el pase i veig que amb el pase anterior ens surt a 20 €, com el podem fer? podeu comprobar vosaltres que ja teníem pase familiar?

  Gràcies

  Respon
 2. Hola,

  Tenia pensado renovar mi pase individua para 2018, pero está extraviado, evidentemente mi pregunta es si podeis comprobar y verificar que tenia pase a mi nombre el año pasado, gracias de antemano y quedo a la espera de su respuesta.

  Respon

Feu un comentari