Aquesta Setmana Santa gaudeix-la amb la família!

Encara no saps què fer en les teves vacances de Setmana Santa? T’animem a que t’aventuris a endinsar-te als nostres racons i que vinguis a conèixer totes les novetats que tenim preparades per a vosaltres.

Comença ja a preparar la teva visita!

DESCOBREIX TOTES LES NOVETATS

Coneix els nous habitants del parc

Vine a veure el Faisà Daurat durant la Setmana Santa

Durant la teva visita, no oblidis fixar-te en els nous acompanyants d’aventures que han volgut instal·lar-se a diferents racons del parc. A la Faisanera podràs trobar el Lophura Nycthemera, més comunament anomenat Faisà Platejat, a l’avinguda de l’entrada podràs observar com es relacionen el Columba guinea o Colom de Guinea i el Chrysolofus Pictus vulgarment anomenat Faisà Daurat i finalment, en els dormidors dels anàtids trobaràs els Anser Anser Oca Comú.

 

Endinsa’t en el món del vermut

Si ja has passat pel nostre Antic Celler hauràs vist que estem fent millores en la segona part d’aquest bonic edifici colonial i és que per a aquesta Setmana Santa podràs veure  l’obra acabada que hem realitzat per recrear un museu dedicat al vermut Yzaguirre.

La casa Yzaguirre ha volgut aprofitar l’original celler que ja existía en el nostre parc per donar-li un nou sentit i que no decaigui en l’oblit. D’aquesta manera podràs saber sobre la seva història mentre assaboreixes un dels seus deliciosos vermuts.

Dóna’t un caprici amb les nostres cistelles per al pícnic

Sabem que durant la Setmana Santa t’encanta passejar pels llargs camins que hi ha al parc i aturar-te a la nostra zona de pícnic per donar-te un respir i prendre tot aquest menjar que t’has portat de casa. Nosaltres volem posar-t’ho encara més fàcil donant-te l’opció de comprar tot el necessari perquè et facis un bon vermut i tot servit dins d’una bonica cistella de pícnic. Més endavant et donarem més informació i t’explicarem com funciona per comprar-les!

APROFITA ​​EL NOSTRE NOU HORARI PER SETMANA SANTA

Sabies que a mesura que s’acosta l’estiu anem allargant l’horari? Com volem que no deixis de veure res del parc, a partir del 23 de Març obrim fins a les 19h de la tarda. Així podràs aprofitar per quedar-te a veure aquesta posta de sol de la qual estem tan orgullosos. Informa’t sobre els nostres horaris aquí!

Categories Sense categoria