Sketching Tour: Visita guiada i taller de dibuix per a conèixer a fons Parc Samà

Una classe de dibuix en un jardí romàntic del segle XIX

Una visita guiada per Parc Samà combinada amb exercicis de dibuix. Sona bé, veritat? El dissabte 18 de juliol comptem amb tu per repetir el Sketching Tour que organitza un any més La Teva Ruta.

La visita guiada serà a càrrec de M. Carme Granados, llicenciada en Història de l’Art i Guia Oficial de Turisme de Catalunya. Mar Ramos, llicenciada en Belles arts i professora de dibuix, ens parlarà de la dimensió artística del nostre jardí romàntic, obert des de 1881.

El dissabte 18 de juliol de 10 a 13h realitzarem un passeig mentre aprenem la història, arquitectura, ambients i estils paisatgístics de Parc Samà. I, per descomptat, coneixerem millor la nostra flora i fauna més destacada.

Entre explicacions, es proposaran una sèrie d’exercicis artístics emprant diferents tècniques i materials. A més, M. Carme i Mar us donaran diversos consells i exemples de per a realitzar vostres sketches.

Material necessari

És necessari que cada participant porti el seu propi material de dibuix, a causa de les mesures de prevenció contra el COVID-19.

Des de La Teva Ruta, ens recomanen portar paper, bé folis o un bloc de dibuix; llapis i goma d’esborrar, llapis de colors, retoladors i/o aquarel·les. També seran necessaris papers de colors, tisores i cola.

Tarifes

Els preus inclouen l’entrada a Parc Samà i participar en el Sketching Tour:

  • Adults: 20€
  • Nens de 8 a 14 anys: 11,50€
  • Aturats i sanitaris: 14€ *Parc Samà ofereix entrada gratuïta als aturats que presentin la targeta de l’atur. Així mateix, gràcies a la campanya Naturalesa d’Herois, els sanitaris poden obtenir una Samalina, la passada anual de Parc Samà, gratuïta
  • Nens amb el carnet Super3: 6,50€
  • Nens de 7 anys: 6€

Més informació i reserves a I al telèfon 638 027 366.